Velg en side

Elektriske sykler har blitt et supert fremkomstmiddel. Dersom man bor i byen er elektrisk sykkel kanskje den beste måten å komme seg frem på.

Man slipper kø og å lete i evigheter for å finne parkering. Samtidig slipper du også å betale masse penger for parkering. Men dette supre fremkomstmiddelet kommer også med en pris. Kanskje en pris de fleste ikke har råd til her og nå.

Elektriske sykler med et unikt design kan koste opp mot flere hundre tusen. Men du finner også elektriske sykler til rundt 10 000 kroner. Her får du full oversikt over de dyreste elektriske syklene i verden, for de som vil unne seg selv litt ekstra luksus.

 1. Blacktrail Bt-01
  Denne elektriske sykkelen fra Tyskland har en prislapp på hele 700 000 kroner. Den har et nokså unikt design og er laget av karbonfiber, noe som vil si at den er svært lett. Derfor er den enkel å ha med seg.

 2. M55
  På denne sykkelen er det ikke spart på dyre detaljer. Sykkelen koster rundt 350 000 kroner og er både designet og laget for hånd i Budapest i Ungarn. Den er i likhet med Blacktrail Bt-01 laget av karbonfiber.

 3. Hanebrink Hustler
  Denne sykkelen er laget for høye hastigheter. Prisen kommer derfor også deretter. Den ligger på rundt 175 000 kroner, men prisen kan variere i forhold til hva slags motor du ønsker. Hvis du vil ha en motor som kan kjøre lenger av gangen og fortere, vil det bli dyrere.

 4. Optibike 1100r
  Prisen på Optibike 1100r ligger på ca. 120 000 kroner, men den kan variere mellom 50 000 kroner og $140 000 kroner. På denne sykkelen finner du noe av det nyeste innen teknologien som brukes på elektriske sykler.

 5. Stealth Bomber
  Dette er en robust elektrisk sykkel med en topphastighet på 80 kilometer per time. Den veier hele 55 kilo, og kommer med en prislapp på like over 100 000 kroner.

Disse luksusvariantene av elektriske sykler er for de spesielt interesserte, men man må huske at man betaler mye for design også. Det går ikke an å argumentere mot at disse elektriske syklene ikke er kulere enn de man vanligvis ser folk sykle rundt på i gatene.

De færreste har råd til disse syklene, eller rettere sagt – tar seg råd til disse syklene. Det er kanskje noe man bruker penger på dersom man vinner i lotto eller kanskje vinner på Bingo.com.

På sikt kan du spare inn pengene du bruker på en elektrisk sykkel fordi du sparer mye på parkering og drivstoff. Samtidig kan du også spare mye penger som hadde gått til regninger for å passere bommer, særlig hvis du bor i en av de store byene i Norge.

Dersom du ønsker deg en elektrisk sykkel, har du nå en oversikt over de dyreste syklene i verden. Det er bare til å sette opp en av de på ønskelisten til jul eller bursdag. Hvem vet. Kanskje du er heldig i år?