Velg en side

FIFA er svært populært for fotballentusiaster verden over. I tillegg har det kommet manager-spill, og spillindustrien bugner av muligheter for sporter av alle typer: Sykling er intet unntak, selv om det viser seg at sykling er relativt mangelfull i forhold til mange andre idretter. Likevel har vi forsøkt å finne gode muligheter for sykkelentusiaster, og har satt sammen noen svært forskjellige former for underholdning. I denne lille oversikten skal vi se nærmere på hvilke spill man kan finne på ulike plattformer.

Populære sykkel-spill for konsoll og pc

Det er relativt få spill å velge mellom på disse plattformene, dessverre. Men et av verdens mest populære spill for sykkelentusiaster er Pro Cycling Manager. Her kan man lede og konkurrere med verdens fremste sykkellag, og gjøre det stort i denne fantastiske verdenen. Med over 200 ulike løp, deriblant Tour de France, er det ikke bare et morsomt tidsfordriv, men kan også by på kunnskap og baner du ikke vil lære noe annet sted enn nettopp her. Spillet er tilgjengelig for både pc, xbox og ps4. Nye versjoner blir utgitt hvert år.

Følger du med på internasjonale konkurranser? Sats noen kroner, da vel!

Det er ikke bare fotballentusiaster som kan sette penger på en kommende “kamp”. Hvis du er av typen som følger med på internasjonale stevner, så kan du fint sette noen kroner på et sykkelritt eller to. Har du ikke så mye tid til å sette deg inn i det som skjer i eller utenfor stevnene, så finner du masse eksperter som ytrer meningene sine rundt om i verden. Mange anbefaler å bruke Unibet sykkel som sitt personlige tippeselskap, da de gir gode odds og er blant de mest etablerte i bransjen. Her kan man satse på et løp eller fem, og gjøre rittene enda mer spennende.

Hvor mye kan du egentlig om sykling?

En quiz er en form for spørrekonkurranse, der du konkurrerer om å svare riktig på flest mulig spørsmål. De kan i utgangspunktet handle om hva som helst, men vi ønsker åpenbart å finne noen som omhandler sykling. Det finnes mange ting å bruke tiden sin på, og quiz er vel en av de bedre. Her kan du teste deg selv, og finne ut hva det er du kan, og hva du kanskje bør bruke litt mer tid på å lære mer om. I denne quizzen fra Active.com får du en ti spørsmål om bl.a. Tour de France, distanser og andre sykkelrelaterte spørsmål. 

Kort oppsummert!

  • For Xbox, PS4 og PC er det dessverre dårlig med skikkelig gode sykkelspill. Likevel er Pro Cycling Manager et spennende alternativ, der du kan lede noen av verdens fremste sykkellag til suksess.
  • Følger du skikkelig med på hva som skjer i sykkelverden? Da kan det være en idé å sette noen penger på det! Du får ekstra spenning under rittet, og har muligheten til å tjene noen kroner. Det er det ingen av de andre spillene som muliggjør.
  • Quiz er en morsom form for underholdning! Her kan du søke rundt på nettet, finne ulike quizer og finne ut hvor mye du egentlig kan om denne populære idretten. I artikkelen har vi også linket til en morsom quiz på ti spørsmål.