Velg en side

Storbyferier om vinteren trenger ikke å bare bety at man må traske rundt i flere timer til fots. Ei heller trenger man å bruke masse penger på å ta taxi frem og tilbake fra hotellet og alt man ønsker å se når man først er i en storby og ønsker å oppleve alt byen har å by på.

Det finnes flere byer man kan nyte utendørs selv om det er vinter og som virkelig kan gi deg den gode julefølelsen. Mange av Europas beste storbyer har mye å by på i juletiden. Du får samtidig leid elsykler hvor som helst, slik at du kan nyte de vakkert dekorerte julegatene uten å slite deg helt ut.

Dersom du tenker at snøen blir et problem, bør du absolutt tenke om igjen. Når du sykler på en elsykkel vil du få bedre gli gjennom snøen fordi du ikke må tråkke selv. Derfor vil det ikke være noe problem å bruke elsykkel om vinteren. Selv ikke i Norge. Disse byene er de beste å besøke med elsykkel i juleferien:

  1. København

København er en av de aller beste byene å besøke rundt juletider. Her kan du virkelig oppleve julefølelsen, med for eksempel shopping på et av de mange markedene eller en romantisk tur gjennom Tivoli hvor de lyser opp hvert eneste tre. Samtidig er København svært godt utbygd for bruk av sykkel, slik at du enkelt kommer deg frem med en elsykkel.

  1. Amsterdam

Byen for enhver sykkelentusiast. Nederlenderne sykler kanskje mer enn noe annet folkeslag, og Amsterdam er derfor svært godt lagt opp for bruk av sykkel. I tillegg får du ved å dra hit kjenne på den herlige julefølelsen. Det er også flust med shoppingtilbud, og her kan du nok få gjort noen gode kupp i romjulen da salget begynner.

  1. Wien

Wien har de siste årene blitt bedre tilrettelagt for bruk av sykkel. Derfor er denne byen perfekt å besøke i juletidene. I tillegg til å ha en sykkelfestival i april hvert år, har denne byen også julestemningen du kan drømme om. Her kan du kose deg med gløgg, julemarked og julegås i tradisjonell østerriksk stil.

  1. Paris

Paris er en god idé uansett årstid eller høytid, men det er spesielt hyggelig rundt jul. Da kan du oppleve et opplyst Eiffeltårn og masse julemarkeder med shopping du bare kan drømme om. Byen har også godt utbygde sykkelstier og et utleiemarked hvor du kan sette fra deg sykkelen hvor som helst. Dersom storbylivet tar knekken på energien, kan du for eksempel trekke deg tilbake på hotellet og nyte fred, ro og spenning med Storspeller.com.

  1. Berlin

Julemarkedet i Berlin er kjent verden over. I tillegg er berlinerne også kjent for å skape en kjempestor fest på nyttårsaften. Derfor bør du legge juleferien til Berlin. I tillegg vil du få mest ut av sightseeingen fra sykkelsetet. Juleferie med elsykkel i Berlin vil derfor bli noe du sent vil angre på.