Velg en side

Vi damer elsker å pynte oss. Sminke, nye klær og ny frisyre fungerer helt perfekt for en tur på byen. Ansiktsløft og brystreduksjon kan også gjøre susen. Men hverdagen er ikke helt slik, så hvilke anledninger er det ok å pynte seg litt ekstra på?

Har du en fetisj for sexy undertøy, så finn en anledning hver eneste dag!

Valentinsdagen

Den 14. februar møtes forelskede par i smug for hete kyss og omfavnelser. Dette er dagen for å ta på seg noe ekstra. Sexy undertøy kan være blondetruser, hofteholder og tettsittende strømper. Det er opp til han å få av plaggene en etter en for den søte gaven som er deg.

Bursdagen

Gebursdager er dagen vi hyller vår bedre andel. En gave på morgenen kan bestå av en liten striptease med nye forfriskende undertøy, mens hoved-gaven kommer senere på kvelden. En gave til han kan kombineres med en gave til deg selv. Sexy plagg som et halsbånd til han og en tanga til henne kan bli mer enn hett nok.

Orgasmedagen

Den 8. august feires stadig oftere orgasmedagen. Denne dagen setter søkelys på sex og orgasme. Det er kvinnesakskvinner som står bak markeringen som skal fokusere på kvinners orgasme. Vil man få orgasmen på egen hånd, kan man hive av seg alle klærne og gå i dusjen. Er man med mannen, kan man kle seg i smukke undertøy for å sette en ekstra piff på situasjonen.

Biffdagen

Biff og blowjob dagen har fått en egen hærskare av fans over hele landet. Er det noe menn elsker så er det nettopp disse tingene. Er det en fotballkamp på TV, så la han få den og. Men forsøk likevel å friste han i ditt nye silkeundertøy som gjør at du strutter av selvtillit. Det er ikke sikkert fotballkampen var så viktig likevel.