Velg en side

Det er alltid greit å holde seg i form, men noen ganger er det vanskeligere enn man skulle tro. Ikke bare for at man ikke har ork eller lyst, men også for at man ikke har tid. Kanskje er det også et problem at man ikke finner en type aktivitet eller trening som man liker, og som holder en motivert. Kan det hende at sykling, eller mer spesifikt elsykling kan være en potensiell løsning. Fordelene er store, blant annet ved at du får hjelp i de vanskeligste partiene når du er ute og sykler.

Men greia med elsykler er at de ikke akkurat er billige, da de ofte kommer på over 20 000 kroner. Så om du trenger et lån til det, se her. Det ville ikke vært rart om du trenger lån for den saks skyld, da mange har andre prioriteter. Problemet er bare at det er en måte å bli aktiv på som ikke har mange nedsider. Vil du sykle, men synes det er utrolig vanskelig i oppoverbakke hjelper jo en elsykkel deg veldig. Det er jo ikke ideelt å bruke motoren hele tiden, men helt til man kommer i god nok form er det faktisk en uvurderlig del av sykkelen som virkelig kan hjelpe deg. Og for å ikke å nevne at det kan holde motivasjonen oppe.

Det er klart, det finnes andre måter å trene på og komme seg i gang, men det er ofte et problem med motivasjon. Man føler at det blir tungt og repetivt ved å gå på treningsstudio hele tiden, spesielt om man kanskje ikke ser resultater. Men ute på en elsykkel får man både varierte omgivelser samtidig som man får hele tiden en puff i baken for å hjelpe deg over den kneika du sliter med. Da er jo spørsmålet, er 20 000 kroner verdt det? Vi vil våge å si ja, men det er naturlig nok individuelt.

Velg en god långiver her

I Norge har vi det hellet at vi har veldig mange långivere å velge mellom. Det gjør at vi sitter med «makta» om du vil, og kan ekskludere dem som gir oss et dårlig tilbud. For det Matchbanker gjør at de bringer deg tilbud fra långivere på nettet så du kan sammenligne og vrake de du ikke liker. Da kan du til slutt velge den du foretrekker, med de kravene og vilkårene som passer for deg. Som sagt, det legger makten på dine hender, og det er langt bedre enn å ha makten et annet sted.

Eksempel på lån fra Matchbanker: Sambla – Eks. 150 000 kr over 7 år, eff. rente 13.82%, kostnad 79 029 kr, totalt 229 029 kr.

Det er alltid viktig å holde et blikk på vilkårene som långiverne gir, så du vet hva de forventer og om du liker det. Om du ikke gjør det så behøver du ikke å akseptere lån fra noen av dem, selv om det er du som i utgangspunktet gjorde en søknad.

Sykling kan sette i gang andre deler av livet ditt

Det vanskeligste er alltid å sette i gang. Alle har kapasiteten til å sykle og trene, men det er det å begynne. Det å ta steget om du vil. Noen ganger kan det jo være at pengeproblemer spiller en rolle, spesielt når det kommer til noe som er såpass dyrt som en elsykkel. Men som nevnt med fordelene ovenfor er det noe som er verdt det, sykling er sunt og bra for deg under alle omstendigheter.

Deretter kan du jo kanskje prøve deg på en sykkelferie til et lang ved Middelhavet, som man ser i filmene. Det å sykle langs den italienske kysten virker jo ganske fristende, spesielt om man er i god nok form til å gjøre det også!